Фото без опису

Наразі кожен має можливість започаткувати власну справу та реалізувати свій підприємницький потенціал за фінансової підтримки з боку держави. В рамках проєкту «Власна справа» надаються мікрогранти на відкриття або розвиток бізнесу на суму від 50 тис. грн. Однією з головних умов отримання коштів є наявність у претендента реалістичного та якісного бізнес-плану.

Якщо Ви бажаєте взяти участь у програмі, але не знаєте як правильно спланувати свій бізнес, пропонуємо Вам пройти навчальний курс «Мікрогрант: написання бізнес-плану» в центрах професійно-технічної освіти ДСЗ.

В рамках навчання Ви дізнаєтесь про умови та нюанси отримання мікрогранту, отримаєте теоретичні та практичні знання щодо написання бізнес-плану за шаблоном, що затверджений Міністерством економіки, та зможете підготуватися до співбесіди. Тривалість навчального процесу складає 2-3 дні.

За бажання Ви можете пройти навчання як дистанційно, так і очно - безпосередньо у центрах професійно-технічної освіти.

Обрати центр профтехосвіти ДСЗ та дізнатися про початок навчання можна тут: https://bit.ly/3INUNrw 

Першим переможцем урядової програми «Власна справа» в Донецькій області став  Андрій з Краматорського району. Чоловік планує займатися організацією тепличного господарства та вирощуванням різних видів сільськогосподарських культур.

Про умови участі в програмі "Власна справа" дізнайтеся тут: https://bit.ly/3qhmlyT 

Подати заявку на будь-яку програму єРобота можна прямо зараз https://bit.ly/45vyAIe 

Виникли питання або потрібна більш детальна інформація? Звертайтеся до кар’єрного радника центру зайнятості https://bit.ly/3oSCie0 або call-центру Донецького обласного центру зайнятості безкоштовно 0-800- 33-61-67.