Фото без опису

Розмірковуєш де брати кошти на створення/розвиток бізнесу? Отримай грант за урядовою програмою «Власна справа»

Підприємиця з міста Селидове Тетяна Тунік займається власною справою з 2007 року. Жінка є власницею кафе "АРТіС", послуги якого користуються популярністю серед мешканців та гостей міста. Ідею розширити бізнес та зробити його більш мобільним Тетяна вирішила реалізувати завдяки участі в грантовій програмі «Власна справа». Відкриття стаціонарного фаст-фуду з виготовлення конопіци “Pizza Town” дозволяє зробити бізнес мобільнішим та, за необхідності, релокувати його до більш безпечних регіонів.

Консультації та підтримка фахівців служби зайнятості допомогли скласти та успішно захистити бізнес-план. Позитивна ділова репутація та оцінка плану від АТ «Ощадбанк» додали балів і Державний центр зайнятості ухвалив рішення про надання жінці мікрогранту для розвитку бізнесу.

Наразі пані Тетяна реалізує свою бізнес-ідею та ретельно виконує умови договору. Після отримання необхідного обладнання вона створила нове робоче місце для кухаря.  За сприяння центру зайнятості вакансія була оперативно укомплектована кандидатом із категорії безробітних.

У липні Тетяна Тунік представляла прифронтове місто Селидове на масштабній панельній дискусії, присвяченій річниці грантової програми “Власна справа”, у місті Києві.

Тетяна не зупиняється на досягнутому і зараз розпочала навчання за ваучером у Селидівському професійному ліцеї за професією «кухар».

Якщо мрієш про власний бізнес або його розширення, використай свій шанс та отримай грант за програмою «Власна справа». Деталі участі за посиланням: https://t1p.de/5c7hu 

Call-центр Донецького обласного центру зайнятості 0-800-33-61-67.

За інформацією Донецької обласної служби зайнятості