Фото без опису

Мешканка Новогродівської громади Наталія після військового вторгнення рф залишилась без роботи. До цього дівчина працювала у філії харківського підприємства, яке зазнало значних збитків від бойових дій і було вимушено припинити діяльність.

Самотужки знайти роботу не вдавалося. За допомогою у звільненні та сприянням у працевлаштуванні Наталія звернулася до Новогродівського міського центру зайнятості. За фахом дівчина вихователь, має досвід роботи продавця та кухаря, працювала укладальником-пакувальником тощо. Разом з кар’єрним радником був розроблений план працевлаштування. Наталія регулярно брала участь в онлайн ярмарках вакансій, відвідувала роботодавців, здійснювала активний пошук роботи.

Розглядались всі можливі варіанти працевлаштування. Зокрема і пропозиція роботи на одному з вугільних підприємств міста Новогродівки.

Після співбесіди з роботодавцем дівчина прийняла рішення піти працювати в шахту. Попередньо Наталя пройшла професійне навчання за напрямком «Цивільний захист у сучасних умовах» у центрі професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості. Наразі дівчина має стабільну роботу на шахті «1-3 Новогродівська».