Фото без опису

🔹Росія не припиняє тероризувати Донеччину. Станом на 2 травня 2024 р. в області загинуло 4 людини в різних громадах, також є поранені. Пошкоджені багатоповерхівки, приватні будинки та лінії електропередач. Всього за добу росіяни 18 разів обстріляли населені пункти Донеччини.

🔸Ще одного ворожого інформатора затримала СБУ. Чоловік отримав завдання від бойовиків «вагнерівців» щодо передачі координат аеродромів, на яких базуються бойові гелікоптери ЗСУ. Таким чином силовики запобігли спробам рф отримати дані щодо Сил оборони України на Донеччині.  Йому загрожує до 8 років тюрми.

🔹З початку тижня ДТЕК Донецькі електромережі повернув світло для понад 26 тисяч родин. З 29 квітня по 1 травня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі змогли усунути низку пошкоджень мереж та обладнання і повністю чи частково відновити електрику у 38 населених пунктах Донеччини.

🔸Понад 210 тисяч донеччан отримують послуги у 73 гуманітарних хабах, які розміщені у більш безпечних регіонах України. В громадських центрах  ВПО  отримують низку послуг. Серед яких консультації з працевлаштування, мотиваційні тренінги та майстер-класи для дітей і дорослих.

🔹Борчині Донеччини – бронзові призерки чемпіонату України. Команда області налічувала 12 хлопців та дівчат, і 4 з них посіли треті місця у своїх вагових категоріях. У командному заліку чемпіонату України серед дівчат U17 Донецька область опинилася на четвертій сходинці серед 19 регіонів.