Фото без опису

Підприємець Артур Баранов має досвід в організації бізнесу з 2003 року. Чоловік займається продажем будівельних матеріалів, має декілька магазинів та склад у м. Краматорськ. Тривалий час Артур співпрацював з центром зайнятості в напрямку підбору кандидатів, адже мав постійну потребу у робітниках сфери торгівлі.  

Від початку збройної агресії російської федерації Артур Баранов був вимушений частково релокувати свій бізнес до міста Кам’янське Дніпропетровської області. Діяльність у Краматорську теж не припинялася, адже місцевим мешканцям та військовим зараз вкрай необхідні будівельні матеріали. 

Про підтримку малого та середнього бізнесу під час війни в рамках програми «Власна справа» підприємець дізнався в центрі зайнятості. Для перевезення габаритних матеріалів йому був потрібен ваговий причеп, проте власних коштів для покупки не вистачало. 

Пан Артур подав заявку на участь у проєкті, успішно пройшов усі етапи та отримав позитивне рішення про надання мікрогранту. Через невеликий проміжок часу підприємець отримав кошти та придбав необхідний причеп. 

Згідно з умовами програми було створено два робочих місця. По допомогу у підборі працівників підприємець звернувся до фахівців центру зайнятості. Спеціалісти здійснили відбір кандидатів, які відповідають вимогам роботодавця. Вакантні посади продавця-консультанта та касира торговельного залу були успішно укомплектовані.

Крім цього, у центрі зайнятості підприємця ознайомили з усіма компенсаційними програмами, за якими можлива фінансова підтримка роботодавця при працевлаштуванні безробітних людей. Зараз він готує до подання необхідні документи. 

«Грантові кошти я витратив на придбання причепу, тепер зможу  працювати ефективніше. Держава створила багато інструментів та програм для підтримки бізнесу. Тому рекомендую всім, хто має бізнес-ідеї, втілювати їх у життя, розвиватися та бути успішними», - зазначив Артур Баранов.

Наразі розпочато нову, останню в цьому році, хвилю подачі заявок на мікрогрант «Власна справа». Це прекрасна можливість започаткувати бізнес або розвинути чинний. Мікрогрант можна отримати у розмірі від 50 000 до 250 000 грн. Докладніше про умови участі в програмі тут: https://t1p.de/5c7hu

Чекаємо ваші заявки тут: https://t1p.de/nn5j2

Якщо виникли питання або потрібна консультація звертайтеся до сall-центру Донецького обласного центру зайнятості безкоштовно: 0-800-33-61-67.