Фото без опису

Доступ людей з інвалідністю до зайнятості є одним із ключових чинників для розвитку їх як особистості. Такі люди мають незрівнянно вище прагнення ефективно працювати та досягати успіху. Варто іноді навіть повчитися їх наполегливості в досягненні своєї мети.

Мешканець Дружківки Олег Єрін в пошуках роботи звернувся до міського центру зайнятості. Чоловік має інвалідність та, втративши попередню роботу, самотужки не міг знайти нове робоче місце.

Враховуючи попередній професійний досвід безробітного, фахівці запропонували Олегу пройти професійне навчання за формою стажування безпосередньо на робочому місці. На той час міська лікарня шукала у штат слюсаря-сантехніка. Стажування пройшло успішно, чоловік зарекомендував себе працьовитим, відповідальним робітником.

«Під час підбору вакансій кар’єрний радник враховувала мої особисті потреби, що дозволило знайти роботу, яка підходить мені за станом здоров’я. На новому місті я нарешті зможу застосувати свої здібності. Умови праці та заробітна плата мене повністю влаштовують», - стверджує Олег.

Наразі Олег Єрін із задоволенням працює слюсарем-сантехніком в Центральній міській клінічній лікарні та відчуває себе потрібним.

За інформацією Донецької обласної служби зайнятості