Возможно, это изображение 6 человекВозможно, это изображение 9 человекВозможно, это изображение 6 человек

Очеретинську громаду відвідали Майкл Каппоні, американський бізнесмен, президент фонду Global Empowerment Mission (GEM) із командою волонтерів фонду. Шановних гостей зустрічав начальник Очеретинської селищної військової адміністрації Микола Коваленко та спеціалісти відділу з питань розвитку територій адміністрації.

Очеретинська селищна військова адміністрація вже досить тривалий час співпрацює з GEM з питання надання гуманітарної допомоги мешканцям громади. Вчора представники від благодійної організації GЕM та HGBF також передали до Очеретинської громади продуктові набори та генератори.

Пан Майкл відвідав населені пункти громади, на території яких ведуться активні бойові дії, побачив на власні очі, як живуть прифронтові села, з якими проблемами щодня стикаються жителі, поспілкувався з мешканцями громади та переселенцями із сусіднього м.Авдіївка, які зараз мешкають в нашій громаді.

Очеретинська селищна війська адміністрація щиро вдячна команді Global Empowerment Mission за таку важливу, необхідну допомогу для громади і підтримку наших мешканців у ці складні часи.