Фото без опису

Учора Президент України Володимир Зеленський провів засідання Ставки, на якому йшлося і про формування "Гвардії наступу"

- Була доповідь міністра внутрішніх справ щодо формування нових бригад «Гвардії наступу». Є дуже хороші результати. Це дуже корисний досвід того, як можна й треба мотивувати людей, - зазначив Президент у вечірньому зверненні до українців.

Нагадаємо,  Міністерство внутрішніх справ (МВС) продовжує набір військовослужбовців до “Гвардії наступу”.  У рамках проєкту створено вісім штурмових бригад. 

Так, наприклад, як ми вже повідомляли, на Донеччині триває набір до штурмової бригади Нацполіції України «Лють».  Подати анкету можна онлайн на сайті https://storm.mvs.gov.ua/ або звернутися до ректрутингових центрів у Краматорську та Покровську. Більш детальну інформацію ви можете отримати подзвонивши на безкоштовну  «гарячу лінію» 0 800 406 700. Об’єднана штурмова бригада НПУ «Лють» входить до складу «Гвардії наступу» МВС разом з бригадами Нацгвардії та Державної прикордонної служби. Головне завдання підрозділу – визволення Донецька, Маріуполя та інших тимчасово окупованих населених пунктів.