Фото без описуФото без описуФото без опису

АКЦІЯ ЄДНАННЯ

16 лютого 2002 року українці вперше відзначали День єднання. Свято було встановлено Президентом України задля єдності народу на тлі повідомлень про можливе повномасштабне вторгнення Росії в Україну. "Нам кажуть, що 16 лютого стане днем нападу. Ми зробимо його Днем єднання", - сказав тоді Президент.

Ще до повномасштабного рашистського вторгнення, це свято мало показати єднання всього українського народу на тлі військової загрози.

2022 рік показав, що перед нашою державою постали серйозні виклики, які вимагають від українського народу й кожного з нас відповідальності, впевненості та конкретних дій, а головне – єдності. Сьогодні весь світ побачив, що українці – єдина нація.

Завдяки нашій єдності та згуртованості Україна вистояла , а українські воїни до останнього подиху захищають від ворога рідну землю. Україна у нас одна, і ми зробимо все, щоб вона була вільною і мирною!

Сьогодні в пунктах незламності громади провели Акцію Єднання, до якої долучився начальник Очеретинська селищної військової адміністрації Микола Коваленко, працівники військової адміністрації, медики, освітяни. Тож залишаємося на робочих місцях, гуртуємося, допомагаємо, віримо в ЗСУ та продовжуємо разом захищати наше майбутнє. Все буде Україна!