Фото без опису

21 лютого 2022 року проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини під головуванням керівника Очеретинської селищної військово-цивільної адміністрації Миколи Коваленка, за участю членів комісії: представників служби у справах дітей Очеретинської селищної військово- цивільної адміністрації, начальника управління з питань освіти, молоді, спорту та розвитку культури, начальника відділу соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді, завідувача сектору юридичної роботи.

На порядок денний було винесено 8 питань, які попередньо детально опрацювали фахівці служби у справах дітей. Зокрема, розглянули питання про надання згоди на відчуження та укладання договору купівлі продажу квартири де є неповнолітня особа , надання статусу дитині, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, у зв’язку з отриманням психологічного насильства, про затвердження висновку служби у справах дітей про підтвердження місця проживання дитини для її тимчасового виїзду за межі України та ін. Під час засідання заслухано, як заявників, так і членів комісії, які брали активну участь в обговоренні.

За результатами засідання комісією прийняті компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.