Фото без опису

🔹Щонайменше двоє поранених та численні пошкодження і руйнування житла мешканців Донеччини. Всього за добу росіяни 12 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 199 людей, у тому числі 15 дітей. Про оперативну ситуацію станом на ранок 24 жовтня по Донецькій області повідомив начальник ОВА Вадим Філашкін. 

🔸Міжнародні організації надають гуманітарну допомогу фермерам та домогосподарствам, які займаються тваринництвом та рослинництвом. За 9 місяців цього року міжнародна допомога в тваринництві складала 113,7 млн грн. Цією допомогою скористалися 10,3 тисячі домогосподарств.

🔹Мобільний центр зайнятості на службі громадам: виїзд у Миколайпілля. Фахівці Дружківського міського центру зайнятості під час спілкування з мешканцями громади надали актуальну інформацію про можливості працевлаштування, навчання та розвитку власного бізнесу.

🔸На Донеччині у прибережній зоні піротехніки ДСНС виявили та знищили артснаряди. У селі Майдан під час обстеження території біля водного об'єкта в очереті піротехніки ДСНС виявили три артилерійські снаряди калібру 125 мм, які згодом знищили.

🔹До бійців 109 окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ на Донеччині завітав Культурний десант. Серед гостей - гурт Нумер 482; поет Федор Рудий; бандурист Дмитро Романчук та Микола Король з терапевтичною ляльковою виставою.