Фото без опису

🔹4 загиблих та 7 поранених – такі наслідки ворожого обстрілу Донеччини. Всього за добу росіяни 24 рази обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 140 людей, у тому числі 22 дитини.

🔸З бюджету Донецької області виділили 31 мільйон гривень на придбання засобів РЕБ і БПЛА. Таке рішення прийняли на засіданні Ради оборони Донецької області. Підтримка підрозділів, які боронять Донеччину, — першочергове завдання обласної та місцевої влади сьогодні. 

🔹У Краматорську з'явились дві нові свердловини. Донецька облдержадміністрація у співпраці з фондом «Милосердя і здоров'я» вирішує проблеми з водопостачанням. Незабаром у місті планують пробурити ще 3 свердловини, а далі роботи продовжать в інших населених пунктах.

🔸З Мирнограда вже евакуювано всіх дітей, у Покровську залишилося 59 дітей. Про це повідомив Вадим Філашкін в ефірі національного телемарафону. Евакуація триває далі.

🔹У Святогірську відбулась зустріч сімей загиблих захисників. Учасникам зустрічі розповіли про діючі державні програми та додаткові соціальні гарантії, оформлення пільг на житлово-комунальні послуги. Крім того, приділили увагу питанням психологічної підтримки та обговоренню потреб сімей у різних сферах життя.