Фото без опису

🔹Донеччина щодня фіксує жертви російської агресії. У Красногорівці загинула людина і 2 поранені. Рф обстрілює область з різного виду озброєння. Пошкодженні приватні, багатоповерхові та промислові будівлі. За добу з лінії фронту евакуйовано 129 людей, зокрема 31 дитина.

🔸Російську агентку затримали на Донеччині контррозвідка СБУ. Нею виявилася 25 річна мешканка Слов’янська, прихильниця «руского міра». За версією слідства жінка шпигувала за понтонними переправами ЗСУ. ЇЇ затримали  у власному помешканні. Зловмисниця під вартою, їй загрожує довічне ув’язнення.

🔹ВПО можуть отримати ваучер на навчання. Для цього потрібно подати до центру зайнятості заяву та пакет документів: паспорт громадянина України, ідентифікаційний код, довідка ВПО, документ про освіту тощо. Далі фахівці центру зайнятості зв’яжуться з кандидатом та допоможуть обрати заклад освіти.

🔸Нова комунальна техніка для Донеччини. Першу партію самоскидів отримали 12 громад області. Нова вантажна техніка допомагатиме для ліквідації  наслідків обстрілів: вивезення відходів демонтованих  пошкоджень  та зруйнованих споруд. Раніше громадам вже б передали чотири навантажувачі.

🔹Конкурс «Великодній дивограй» відбувся на Донеччині. У мистецькій акції взяли участь діти з різних куточків області. На загал, юні митці надіслали 230 робіт на великодню та весняну тематику. У підсумку відзнаки отримали 116 учасників.

🔸Діти Донеччини відправились на оздоровлення на Прикарпаття. Це група хлопчиків і дівчат з Новогродівської та Селидівської територіальних громад. 44 дитини з Донеччини отримають послуги з соціальної реабілітації та оздоровлення у дитячому  санаторії «Косів», що в Івано-Франківській області.