Фото без опису

🔹Росія агресор: внаслідок ворожого обстрілу Донеччини у Красногорівці поранена 1 людина, ще 1 — у Желанному Очеретинської громади. В області зруйновані та пошкоджені житлові будинки та багатоповерхівки. Всього за добу росіяни 7 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 74 людини.

🔸ЮНІСЕФ допоміг понад 400 тисячам жителів Донеччини. Такі дані Представництва Дитячого фонду ООН за 2023 рік. Там і надалі допомагатимуть регіону, де зберігається вкрай складна безпеково-гуманітарна ситуація.

🔹Підтримка бізнесу та працевлаштування ВПО: державні програми допомагають підприємствам вижити. Працедавець може отримати компенсацію за надання робочого місця переселенцям. Нещодавно такою фінансовою підтримкою скористалося сільськогосподарське ТОВ «Злагода». Це приклад співпраці роботодавця із службою зайнятості.

🔸Громади Донеччини отримали 12 нових самоскидів. Вантажна техніка призначена для збору й транспортування побутових відходів та відходів, що утворились у зв’язку з пошкодженням чи руйнуванням будівель внаслідок бойових дій.

🔹98-річна бабуся самостійно вийшла з окупованої частини Очеретиного. Жінка не схотіла жити під російською окупацією. Вороги зруйнували будинок жінки та поранили її близьких. Тепер вона з родиною знаходиться у безпеці.

🔸Виїзні прийоми громадян на деокупованих територіях Донецької області: фахівці Пенсійного фонду створили графік. Порядок обслуговування населення на сайті ГУ ПФУ України в Донецькій області та на сайті Донецької ОДА за посиланням.