На зображенні може бути: 15 людей та текст «中 Олена ОленаСмельницьа Омел ъниЦым СветланаКутузова Cae Светлана Кутузова Юлих МОЫОЙ кост Sergey SergeyGbogs န်ဝ поводства Ouepe Ausii 3 ЦЗ ЮлаПечикова Юлия Пеникова Секторкоридина.роботи CeKT орюридично роботи Олена POMaM 木 Иван ванБаль a7b УВПОЛовИН Хх Svetiana SvetianaBartosh Bartosh Владимир ВладимирУдовие РАДА РАДАЗПИТАНЬВПО 3 ПИТАНЬ пО»

18.04.2024 року відбулося чергове онлайн-засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення Очеретинської селищної територіальної громади під головуванням керівника Координаційного центру - заступника начальника селищної військової адміністрації Любові Євтушенко. На порядку денному розглянуті та обговорені проблемні питання, які надійшли від цивільного населення на телефонну лінію центру.

Секретар комісії з перейменування вулиць, провулків, площ, парків, назв населених пунктів Очеретинської селищної територіальної громади Світлана Сінгаєвська повідомила про результати виконання Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії» на території Очеретинської селищної територіальної громади.

Секретар ради з питань ВПО Олена Кривопляс доповіла про роботу Ради з питань ВПО Очеретинської селищної територіальної громади.

Також директор Авдіївського центру зайнятості Олена Гекова повідомила про існуючі програми щодо навчання та працевлаштування ВПО, учасників бойових дій, осіб з інвалідністю, а також пільги для роботодавців. За підсумками засідання були надані відповідні доручення.