УВАГА! ОГОЛОШЕННЯ!

          З метою сприяння реалізації на території  Очеретинської селищної територіальної громади державної політики у сфері утвердження української  національної та громадянської ідентичності як складової забезпечення національної  безпеки України, гарантії участі громадян України, громадських об’єднань та інших інститутів громадянського суспільства у її реалізації, керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 18 квітня 2023 року № 364, планується створити Координаційну раду з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Очеретинській селищній військовій адміністрації.

          Для утворення Координаційної ради при Очеретинській селищній військовій адміністрації було сформовано склад Координаційної ради:

  1. ЄВТУШЕНКО Любов - Заступник начальника військової адміністрації, голова Координаційної ради.
  2. ШКРЯБЕЦЬ В’ячеслав - Директор ГО «ДОБРОТА» в Донецькій області , заступник голови Координаційної ради (за згодою).
  3. ІВАННІКОВА Олена - Начальник управління з питань освіти, молоді, спорту та розвитку культури Очеретинської селищної  військової адміністрації, секретар Координаційної ради.
  4. БАЛЬ Іван - Начальник відділу соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді управління з питань освіти, молоді, спорту та розвитку культури Очеретинської селищної військової адміністрації.
  5. БИКОВА Ольга - Начальник відділу з питань організаційно-кадрової роботи Очеретинської селищної військової адміністрації.
  6. КОТЕНКО Лілія - Провідний спеціаліст відділу освіти управління з питань освіти, молоді, спорту та розвитку культури Очеретинської селищної військової адміністрації.
  7. КРАСНОЩОК Данило - Вчитель історії та правознавства Орлівського НВК ( за згодою).
  8. КРИВОПЛЯС Олена - Начальник управління соціального захисту населення Очеретинської селищної військової адміністрації.
  9. ЛЕПСЬКА Руслана - Головний спеціаліст відділу молоді, молодіжної політики та спорту управління з питань освіти, молоді, спорту та розвитку культури Очеретинської селищної військової адміністрації.
  10. МОМОТ Олександр - Головний спеціаліст сектору з питань мобілізаційної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Очеретинської селищної військової адміністрації.
  11. НАУМЕНКО Світлана - Начальник відділу культури управління з питань освіти, молоді, спорту та розвитку культури Очеретинської селищної  військової адміністрації.
  12. ФІЛАТОВ Дмитро - Старший лейтенант, інспектор сектору ювенальної превенції відділу превенції Покровського РУП ГУНП в Донецькій області ( за згодою).
  13. ЧЕРВОНИЙ Сергій – Т.в.о. начальника групи МПЗ Покровського РТЦК та СП (за згодою).