Фото без опису

Управління з питань ветеранської політики облдержадміністрації 7 лютого взяло участь в онлайн-діловій зустрічі з представниками Міністерства у справах ветеранів України, бізнесу (HR, HRD, керівники) щодо питання працевлаштування ветеранів війни.

Представниками порталу Work.ua презентовано чекліст щодо пошуку роботи ветеранами на цьому порталі, та акцентовано увагу, що цей портал є місцем зустрічі ветерана з роботодавцем.

Заступником виконавчого директора Українського ветеранського фонду Міністерства у справах ветеранів Україні презентовано соціологічне дослідження щодо потреб та перешкод при працевлаштуванні, а також результати онлайн-опитування за темою “Актуальні потреби та бачення можливостей для кар’єрного і професійного зростання ветеранів в Україні”, за результати якого, найбільший відсоток з професійного розвитку у цивільному житті займає – власна справа.

Представниками Міністерства у справах ветеранів України детально роз’яснено механізм отримання послуги з “професійної адаптації” ветеранами та членами їх сімей за кошти державного бюджету та запровадження проекту професійного стандарту “Фахівець із супроводу ветеранів та демобілізованих осіб”.

За результатами онлайн – ділової зустрічі представниками Міністерства у справах ветеранів України надано доручення щодо посилення інформування ветеранів та членів їх сімей на регіональному та місцевих рівнях з питань працевлаштування та отримання послуг з “професійної адаптації”.

За інформацією Управління з питань ветеранської політики Донецької облдержадміністрації