На зображенні може бути: 2 людини

Сьогодні Очеретинська громада отримала 16 ноутбуків для дітей пільгових категорій, які були передані головою Донецької облдержадміністрації, начальником обласної військової адміністрації Вадимом Філашкіним спільно з Головою офісу УВКБ ООН у Дніпрі Октавіаном Мохореа начальнику Очеретинської селищної військової адміністрації Миколі Коваленку.

На території громади постійно тривають активні бойові діЇ, тому навчальний процес протягом останніх двох років проходить в онлайн-режимі. Вадим Сергійович неодноразово відвідував нашу громаду, знає про ситуацію на території не зі слів і разом з Департаментом освіти і науки Донецької облдержадміністрації завжди уважно відноситься і допомагає вирішувати питання, пов’язані з покращенням доступу до дистанційного навчання в нашій прифронтовій громаді. Двоє учнів громади, Єгор Золожков і Олексій Милов, були присутні на урочистому заході й отримали ноутбуки. Хлопці дуже зраділи новеньким гаджетам і вже завтра зможуть використовувати їх у навчанні.

Очеретинська громада щиро вдячна УВКБ ООН у Дніпрі, керівництву Донецької облдержадміністрації, обласної військової адміністрації, Департаменту освіти і науки за всебічну постійну підтримку наших діточок. Віримо, що спільними зусиллями зможемо створити всі умови для навчання, розвитку і виховання наших дітей навіть в умовах воєнного стану.