Фото без опису

Люди з інвалідністю є повноцінними та рівноправними учасниками трудових правовідносин. Вони працюють в усіх галузях економіки країни. Безліч прикладів їх успішного працевлаштування свідчить про відкритість роботодавців для зайнятості осіб цієї категорії.

Для покращення інтеграції осіб з інвалідністю на робочі місця Конфедерацією роботодавців України за сприянням Міжнародної організації праці розроблено посібник «Працевлаштування осіб з інвалідністю» https://pwd.employers.org.ua/ua/book

Він містить практичні поради та приклади розв'язання різних питань, пов’язаних із працевлаштуванням осіб з інвалідністю – від організації пошуку кандидатів на вакансії для працівників з інвалідністю та їх працевлаштування до встановлення робочого режиму та звільнення.

Пропонуємо роботодавцям ознайомитись з посібником, а також з кращими практиками провідних компаній, механізмами підтримки роботодавців, які прагнуть працевлаштувати людину з інвалідністю, інформаційними матеріалами та законодавчими актами з цих питань, які розміщені на платформі «РАЗОМ» https://pwd.employers.org.ua/ua/about

З питань підбору кандидатів на вакантні робочі місця звертайтеся до фахівців центрів зайнятості https://t1p.de/2u2np. Ми завжди готові Вам допомогти.

Детальні консультації та роз’яснення з питань зайнятості населення можна отримати у консультантів call-центру Донецького обласного центру зайнятості безкоштовно за телефоном: 0-800-33-61-67.