Фото без опису

Від початку дії урядової ініціативи з організації оплачуваних суспільно корисних робіт й дотепер 10,4 тис. мешканців Донеччини спрямовано на відбудову 24 територіальних громад, ліквідацію наслідків воєнних дій, забезпечення функціонування пунктів незламності та життєдіяльності міст області (облаштуванню укриттів, виконанню ремонтних робіт на об’єктах цивільного захисту, розвантаження та фасування гуманітарної допомоги тощо). 73 підприємства-замовника долучились до цих робіт. Переважно це – місцеві комунальні підприємства, громадські організації та міські організації товариства Червоного Хреста України.

Участь в проєкті «Армія відновлення» надає можливість безробітним не лише отримати тимчасову зайнятість та заробітну плату, а й внести вклад у відбудову регіону і країни в цілому. Нагадаємо, що оплата таких робіт з 1 січня цього року зросла до 10 650 грн за повний відпрацьований місяць.

Більше про види тимчасової зайнятості - на сайті Державного центру зайнятості: https://t1p.de/en6rh

Якщо виникли питання або потрібна детальна консультація, звертайтеся до консультантів call-центру Донецького обласного центру зайнятості безкоштовно за телефоном: 0-800-33-61-67.