Фото без опису

Сьогодні кожен бажаючий має можливість відкрити чи розширити власний бізнес за підтримки з боку держави. В рамках програми «єРобота» реалізується урядовий проєкт «Власна справа», завдяки якому можна одержати мікрогрант на започаткування або розвиток підприємницької діяльності.

Розмір мікрогранту складає від 50 до 250 тис грн. Кошти можна витратити на придбання або лізинг обладнання, закупівлю сировини та матеріалів, оренду приміщення тощо.

Отримати мікрогрант може як діючий підприємець, так і людина без досвіду такої діяльності. Обов'язковою умовою надання коштів є створення 1-2 робочих місць залежно від суми гранту.

Механізм отримання грантових коштів зручний і доступний для всіх. Заявку можна подати за кілька кліків на порталі Дія: https://t1p.de/nn5j2

Якщо не вистачає знань щодо планування бізнесу, служба зайнятості пропонує пройти навчальний курс «Мікрогрант: написання бізнес-плану» в центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості: https://bit.ly/3INUNrw.

З порядком надання мікрогрантів на створення та розвиток власного бізнесу можна ознайомитись тут: https://t1p.de/5c7hu.

За консультаціями та роз’ясненнями звертайтеся до call-центру Донецького обласного центру зайнятості безкоштовно за телефоном: 0-800-33-61-67. Ми будемо раді допомогти всім, хто мріє про свою власну справу та готовий діяти.