Фото без опису

Історії працевлаштування наших клієнтів - це розповіді про те, як закохані у свою справу жителі нашої області крок за кроком розвиваються, працюють і діляться своїм досвідом.

Одним з таких прикладів є працевлаштування Олександра Щиковського з м. Дружківка. Чоловік 20 років віддав роботі за токарним верстатом. Зі слів Олександра, професію токаря він обрав усвідомлено ще в юному віці, бо дуже подобалось створювати із звичайних заготовок щось важливе і потрібне людям, і жодного дня не пошкодував про це.

З початком воєнних дій чоловік не втрачав надії залишатися на Дружківському машинобудівному заводі «Корум», де відбувалось його професійне становлення. Але підприємство релокувалося до Дніпра, а сам Олександр за сімейними обставинами залишився в Дружківці.

У пошуках роботи чоловік звернувся до центру зайнятості. На момент звернення вакансії токаря в рідному місті не було, і Олександру запропонували стати учасником «Армії відновлення».

Через деякий час Краматорське управління по газопостачанню та газифікації проінформувало центр зайнятості про потребу в робочих кадрах. Олександр одразу підтвердив свою зацікавленість: прийняв участь у співбесіді, надав необхідні документи і почав проходити медогляд. Наполегливість пошукача та великий досвід роботи за професією дали бажаний результат. Наразі Олександр Щиковський працює токарем і дуже цим пишається.

Роботодавець теж задоволений результатами співпраці. Фахівці центру зайнятості в найкоротший термін укомплектували вільне робоче місце вмотивованим працівником з високим професійним рівнем, в якому можна бути впевненим.

Служба зайнятості завжди готова допомогти у пошуках роботи та підборі необхідних працівників. Звертайтеся до наших фахівців: https://t1p.de/2u2np

Якщо виникли питання або потрібна детальна консультація, звертайтеся до call-центру Донецького обласного центру зайнятості за телефоном: 0-800-33-61-67.