На зображенні може бути: текст

Шановні військовослужбовці, захисники і захисниці України!

Від щирого серця вітаю Вас з професійним святом - з Днем Збройних Сил України!

Це загальнонаціональне свято в нашій державі, адже українці згуртувалися і довели, що весь народ може стати на оборону своєї країни. Немає більш благородної місії, ніж захист свого народу, рідної землі. Тисячі офіцерів і солдатів, серед яких і наші земляки, героїчно захищають свою Батьківщину зі зброєю в руках. У нелегкий для України час, ризикуючи власним життям, українські військові гідно та віддано служать своєму народові, відстоюючи право на мирне життя, суверенітет і незалежність нашої держави, героїчно захищають рідну землю.

Сьогодні з нагоди професійного свята висловлюю вдячність усім, хто несе службу в лавах Збройних Сил. Бажаю вам і вашим сім'ям міцного здоров'я, добра та щастя, мирного неба над Україною, незламності, віри у власні сили та скорішої Перемоги. Нехай оптимізм, спокій та гарний настрій завжди супроводжують вас. Бажаю усім повернутися до рідних домівок живими і здоровими! Нехай береже вас Бог!

В цей день також схиляємо голови перед пам’яттю воїнів, які віддали своє життя за нашу українську землю. Вічна їм слава! Низький уклін сім’ям Героїв. Я висловлюю щирі співчуття рідним і близьким загиблих Героїв.

Слава Україні!

Начальник Очеретинської селищної військової адміністрації

Микола Коваленко