В Одесі Президент відвідав обласний центр соціально-психологічної допомоги, де проживають внутрішньо переміщені громадяни

Під час робочої поїздки на Одещину Президент України Володимир Зеленський відвідав обласний центр соціально-психологічної допомоги.

Глава держави ознайомився з умовами проживання внутрішньо переміщених громадян із Харківщини, Херсонщини, Донеччини, Луганщини та Дніпропетровщини, а також українців, яких евакуйовано із сектора Газа.

Фото без опису

Президент поцікавився розв’язанням поточних проблем мешканців центру. Зокрема, йшлося про працевлаштування, побутові питання, оформлення соціальної допомоги та здобуття освіти.

«Всі питання, які виникають у людей, котрі перебувають у цьому центрі, були розв’язані. Сьогодні, в умовах воєнного часу, це дуже важливо», – наголосив Володимир Зеленський.

Начальник Одеської ОВА Олег Кіпер поінформував Главу держави про плани щодо покращення умов проживання в центрі. Зокрема, йшлося про продовження робіт із ремонту будівлі, утеплення фасаду, збільшення електричної потужності та подальшу реконструкцію приміщень задля розміщення людей.

Нині в обласному центрі соціально-психологічної допомоги перебувають 69 громадян, 17 із яких – діти.