Фото без опису

Реалізувати себе у житті та досягти професійного успіху людям з інвалідністю - завдання не з простих. Долати перепони на шляху до працевлаштування соціально вразливим категоріям населення допомагає служба зайнятості. І підтвердження цьому - чисельні приклади вдалого вирішення питань зайнятості пошукачів роботи з інвалідністю.

Один з них - історія успішного працевлаштування мешканця м. Костянтинівка Дмитра Фарафонова. Чоловік має професію електрогазозварника та досвід роботи у різних сферах діяльності.

Після втрати роботи Дмитро звернувся до центру зайнятості. Підбір підходящих пропозицій здійснювався з урахуванням рекомендацій за станом здоров’я пошукача.

Дмитро був вмотивований знайти роботу, проте вагався, чи зможе виконувати її за фізичним станом. Невдовзі чоловіку запропонували вакансію машиніста (кочегара) котельної у Комунальному некомерційному підприємстві «Інфекційна лікарня м. Костянтинівка». Після співбесіди Дмитро впевнився, що впорається з майбутніми обов’язками. Пошукач був направлений на курси підвищення кваліфікації, зарекомендував себе як відповідальний працівник і був прийнятий на роботу.

Докладно про послуги служби зайнятості особам з інвалідністю тут: https://t1p.de/amvrd

Call-центр Донецького обласного центру зайнятості 0-800-33-61-67