Фото без опису

Робота страхових експертів з охорони праці Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області спрямована на запобігання нещасним випадкам та професійним захворюванням на підприємствах, в установах та організаціях області.

З початку року фахівці Головного управління провели 506 семінарів, нарад, засідань круглого столу, надали 1405 консультацій представникам підприємств, установ та організацій області з питань охорони праці.

Страховими експертами надано роз’яснення з питань вжиття заходів із запобігання нещасним випадкам і профзахворюванням, створення належних і нешкідливих умов праці на робочих місцях, проведення навчань щодо дій працівників, спрямованих на збереження життя та здоров’я в умовах воєнного стану, надання домедичної допомоги постраждалим тощо.

Фахівці Головного управління взяли участь у роботі 662 комісій з розслідування, за результатами засідань яких складено 612 актів про нещасні випадки та професійні захворювання (202 — пов’язані з виробництвом, 33 — не пов’язані з виробництвом та 377 — хронічні професійні захворювання).

Для отримання інформації та консультацій з питань охорони праці звертайтеся за телефонами «гарячої лінії» Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області — https://is.gd/w7P0wh

Більше новин та актуальної інформації — на фейсбук-сторінці  https://www.facebook.com/dn.pfy, телеграм-каналі https://t.me/PensFond_dn, ютуб-каналі  https:// www.youtube.com/@gu_pfu_dn/about, TikTok  https://www.tiktok.com/@gu_pfu_dn Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області.