Фото без опису

 

Урочисте відкриття першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2024» відбулось 17 листопада в очно-дистанційному форматі. До участі в заході запрошено учасників першого туру конкурсу в номінаціях «Географія», «Образотворче мистецтво», «Українська мова та література», «Фізика», керівників структурних підрозділів з питань освіти рад територіальних громад, військових адміністрацій, директорів центрів професійного розвитку педагогічних працівників, керівників та педагогів закладів загальної середньої освіти області.

З вітальними словами до учасників урочистого заходу звернулася директор департаменту Донецької облдержадміністрації, голова оргкомітету першого туру всеукраїнського конкурсу Тетяна Сідашева. 

«Конкурс –  не лише визнання праці педагога, а й можливість поділитися своїми інноваціями та найкращими практиками з іншими вчителями. Я вірю, що кожен із вас – унікальна особистість, яка залишає свій неповторний слід у серцях учнів та колег. Бажаю вам неймовірних вражень від участі у конкурсі, нових знайомств та вдосконалення майстерності».

Святковий настрій освітянській спільноті подарували пісні у виконанні учениці 10 класу Маріупольської школи № 66 Лідії Ханча та народного художнього колективу вокальна студія «Heartbeat» Донецького  обласного палацу дитячої та юнацької творчості. 

Після відкриття конкурсу «Учитель року – 2024» у Донецькій області стартувало перше конкурсне випробування «Тестування» в усіх номінаціях

Цьогоріч найбільш чисельна номінація конкурсу - «Українська мова та література».  У змаганнях братимуть участь 45 педагогів. Два етапи конкурсу, відбірковий і фінальний, проходитимуть з 17 листопада по 8 грудня 2023 року. 

У номінації «Географія»  зареєстровано 28 учасників, конкурсні випробування проходитимуть у два етапи, відбірковий і фінальний, з 17 листопада по 7 грудня 2023 року. Конкурсні випробування в номінаціях «Образотворче мистецтво» і «Фізика» проходитимуть в один етап. З 17 листопада по 8 грудня 2023 року свою професійну майстерність демонструватимуть 13 учасників номінації «Фізика». Номінація «Образотворче мистецтво» представлена 7 учасниками, конкурсні випробування проводитимуться з 17 листопада по 6 грудня 2023 року. 

Уся педагогічна спільнота Донеччини уважно стежитиме за перебігом конкурсу та чекатиме на його результати.