Можливо, це знімок екрана з гри з таким умістом: 5 людей, шахи, кросворд та текст

13 жовтня 2023р в рамках проєкту «Разом ми –сила», що реалізується на рівні територіальної громади за підтримки Очеретинської селищної військової адміністрації , відбулися спортивні змагання з шашок серед учнів навчальних закладів. На турнір зареєструвалося 16 учнів : 8 дівчат і 8 хлопців.

Баталії на шахівницях пройшли в дружній атмосфері, чому сприяли доброзичливе та справедливе ставлення до учасників головного судді змагань Грібінчака Сергія Васильовича, вчителя Желаннівського НВК; організаторів змагань Орла Андрія Миколайовича, вчителя Первомайського НВК , Шевельової Оксани Ігорівни, вчительки Новобахмутівської філії Очеретинського НВК; вчителів фізичної культури навчальних закладів. Учні з великим задоволенням взяли участь у грі, яка зміцнює пам’ять, розвиває аналітичні здібності й уяву, допомагає вдосконалювати такі риси характеру як організованість, цілеспрямованість, об’єктивність. Гра в шашки навчає бути дуже уважним і зібраним, прораховувати свої дії на декілька кроків вперед. Під час змагань школярі показали, як уміють долати труднощі, проявляти силу характеру та самостійність.

Місця розподілились по показниках комп’ютерної програми PlayOk, Переможцями та призерами серед дівчат стали Корольова Поліна – Первомайський НВК (І місце), Опанасенко Єва - Красногорівська філія (ІІ місце), Толоконнікова Майя – Новоселівська філія (ІІІ місце). Серед хлопців переміг Ковальов Артем- Орлівський НВК, а друге та третє місця поділили Новіков Данило-Первомайський НВК та Полтавець Єгор – Новобахмутівська філія.

Вітаємо переможців і всіх учасників турніру! Пам’ятайте: спорт- це здоров’я, натхнення, міцний характер, шлях до мрії. Бажаємо в майбутньому нових звитяг!

Центр професійного розвитку педагогічних працівників