На зображенні може бути: 12 людей, телевізор, екран та текст «олена кривопляс юлия милова M юлия дзюба роман белых Svetlan Bartosh сектор юридично роботи ладимир удовиченко ю юлия печникова оленаомельницька 1 ваб»

21.09.2023 року відбулося чергове онлайн-засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення Очеретинської селищної територіальної громади під головуванням керівника Координаційного центру - заступника начальника селищної військової адміністрації Любові ЄВТУШЕНКО. На порядку денному розглянуті та обговорені питання щодо надання медичних послуг населенню громади в умовах військового стану; надання житлово-комунальних послуг населенню громади та підготовки до опалювального періоду 2023-2024років; про організацію пенсійного забезпечення, надання пільг, житлових субсидій та страхових виплат. Також розглянуті звернення від громадян, які надійшли на телефонну лінію центру.

За підсумками засідання було надано низку доручень для підготовки пропозицій керівництву ВА щодо сприяння у вирішенні порушених питань.