На зображенні може бути: 2 людини, прапор та текст

Сьогодні під гаслом «Незалежність доводимо щодня» в громаді проведено патріотичний захід до Дня незалежності України. У заході взяли участь начальник Очеретинської селищної військової адміністрації Микола Коваленко, працівники адміністрації, учні НВК громади. Діти громади намалювали до свята патріотичні малюнки.

Актом проголошення незалежності, Україна зробила свій вибір на користь демократичного розвитку та самостійності. У цей доленосний день втілилася віковічна мрія багатьох поколінь українців, їхнє прагнення бути господарями у власному домі та вільно жити у своїй суверенній державі.

Починаючи з 2014 року українці воюють на фронті, волонтерять, працюють у тилу. З 24 лютого 2022 року весь наш народ та громадяни України з новою силою доводять щодня незалежність своєї держави як найвищу цінність, а також неодмінну умову реалізації власної свободи та своїх прав. Ми усвідомлюємо, що нині йдеться далеко не лише про території і кордони, сьогодні йде кривава боротьба за саме існування Українського народу, на знищення якого зорієнтований агресор.

Зустрічаючи вдруге поспіль річницю своєї незалежності у стані повномасштабної війни, війни, яка триває майже десять років, Україна гідно тримає удар і демонструє непересічні спроможності наших сил оборони та цивільного населення захищати державу і звільняти свою землю від окупантів.

З нагоди Дня незалежності України, за багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок в розвиток і організацію життєдіяльності Очеретинської громади, начальник селищної військової адміністрації Микола Коваленко вручив Почесну грамоту Покровської райдержадміністрації, районної військової адміністрації та Покровської районної ради Володимиру Удовиченку, начальнику відділу з питань розвитку територій Очеретинської селищної військової адміністрації.

На зображенні може бути: 7 людей, дитина, люди усміхаються та текстНа зображенні може бути: 5 людейНа зображенні може бути: прапор та текст