Розпочато процес формування Ради з питань внутрішньо переміщених осіб Очеретинської селищної ТГ відповідно до постанови КМУ від 4 серпня 2023 року № 812 «Про затвердження Типового положення про Раду з питань внутрішньо переміщених осіб» Рада ВПО є консультативно-дорадчим органом, та створюється для участі в реалізації регіональної політики у сфері забезпечення та захисту прав та інтересів внутрішньо переміщених осіб.
Склад Ради утворюється у кількості 18 осіб, з яких чисельність представників органу, при якому утворено Раду, становить шість осіб, внутрішньо переміщених осіб — дев’ять осіб та представників громадських об’єднань, які провадять діяльність у сфері забезпечення та захисту прав внутрішньо переміщених осіб — три особи.

Увага!
Особи з числа ВПО, зареєстровані у населених пунктах Очеретинської селищної ТГ, які мають бажання увійти до складу Ради мають надати пакет документів.
А саме:

заява у довільній формі;

документ, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;

документ про освіту (за наявності);

мотиваційний лист кандидата, в якому викладаються обґрунтування для обрання його до складу Ради;

відомості про контактний номер телефону та адресу електронної пошти кандидата (за наявності);

довідка про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи.

Термін подання документів: з 14.08.2023 до 28.08.2023 за адресою:               смт Очеретине, вул.Заводська, 1 (з 08-00 до 17-00).

Довідки за телефоном: 0955657206