Фото без опису

Знайти роботу у Святогірську після його деокупації – завдання не з простих, але цілеспрямованість та наполегливість пошукачів в поєднанні з професіоналізмом фахівців служби зайнятості доводять, що це цілком можливо.

Так, після звільнення міста від окупаційних військ пані Оксана розпочала пошуки роботи. Працевлаштуватися самотужки жінці не вдалося, тому вона вирішила звернутися за допомогою до Слов’янського міського центру зайнятості. На той час безробітна вже мала неабиякий професійний досвід: працювала молодшою медичною сестрою з догляду за хворими, секретарем, діловодом та вихователем. Цього разу пані Оксана шукала будь-яку роботу і дуже хотіла знайти її саме у рідному місті.

У березні 2023 року у Святогірську відкрилась соціальна пральня для місцевих жителів та внутрішньо переміщених осіб. Кар’єрний радник служби зайнятості оперативно зв’язалась з роботодавцем, виявила потреби у працівниках, і пані Оксані була запропонована вакансія оператора пральні самообслуговування. Після узгодження дати та часу зустрічі з роботодавцем безробітна відвідала підприємство, де вдало пройшла співбесіду і була працевлаштована.

За інформацією Донецької обласної служби зайнятості