Президент у Херсоні відвідав пункт евакуації постраждалих унаслідок руйнування конструкцій Каховської ГЕС

У межах робочої поїздки до Херсонської області Президент України Володимир Зеленський відвідав пункт евакуації жителів, які постраждали від затоплення, спричиненого підривом конструкцій Каховської ГЕС.

Фото без опису

Пункт розгорнуто на базі одного з медичних закладів Херсона. Тут люди можуть пройти обстеження й отримати відповідне лікування. Главі держави доповіли, що громадяни забезпечені харчуванням.

Президент поспілкувався з людьми та поцікавився станом їхнього здоров’я.

«Ви зараз проходите через це важке випробування. Ми допоможемо, і все, що треба відновити, відбудуємо. Дякую вам і бажаю здоров’я», – сказав Глава держави.

Володимир Зеленський відзначив важливість розв’язання проблем, із якими стикається лікарня, і висловив подяку персоналу медзакладу.

Фото без опису

«Хочу подякувати вам усім за важливу роботу, яку ви виконуєте навіть під обстрілами. Ви героїчні люди», – наголосив Президент.

Глава держави у Херсоні також відвідав одну з точок евакуації населення з підтоплених територій. Президент оглянув техніку, яка використовується для евакуаційних заходів, і безпосередньо ознайомився з роботою рятувальників і волонтерів.