Нет описания фото.

Дорогі випускники, вчителі та батьки!

Від усього серця вітаю всіх вас – учнів, випускників, вчителів, батьків зі святом Останнього дзвоника! Це був складний навчальний рік для дітей, вчителів та батьків. Війна відібрала можливість повноцінного навчання у наших дітей, але сумісними зусиллями зроблено все, щоб діти продовжували отримувати повноцінну освіту.

Насамперед, вітаю наших випускників. Відсьогодні ви йдете у доросле життя, де на вас чекають нові вершини та нові досягнення. Бажаю, щоб кожен випускник зробив правильний вибір, здійснив свою мрію і продовжував навчання в обраному напрямку. Завжди пам’ятайте: ваші батьки, вчителі, громада покладають на вас великі сподівання. Ваші успіхи стануть найвищою винагородою вчителям та рідним.

Щиро дякую батькам і педагогам за те, що незважаючи ні на що були поряд з нашими дітьми і допомагали їм в навчанні. Сподіваюсь, що всі ви якнайшвидше повернетесь додому, і разом ми відбудуємо нашу громаду.

Бажаю усім міцного здоров'я, щасливої долі, творчих успіхів і вагомих здобутків у всіх задумах та починаннях.

Бажаю миру нашій Україні, щасливого дитинства та чудових літніх канікул – дітям, терпіння і віри – всім дорослим та найшвидшої перемоги!