Фото без описуФото без описуФото без опису

Війна в Україні триває, серйозно впливаючи на освіту, але навіть в таких умовах діти повинні мати доступ до якісної освіти. Завдяки допомозі міжнародних партнерів, представництва дитячого фонду ООН в Україні (ЮНІСЕФ), керівництва Очеретинської селищної військової адміністрації здобувачі освіти громади у травні отримали 12 планшетів та 13 хромбуків.

Важливо було задовольнити потреби дітей, які мають обмежений доступ до освітнього процесу у зв’язку з відсутністю необхідного технічного обладнання. Начальник Очеретинської селищної військової адміністрації Микола Коваленко особисто вручив гаджети дітям, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, що залишилися у громаді. Серед них діти з інвалідністю, діти з малозабезпечених сімей, багатодітні родини, переможці предметних олімпіад.

Щирі слова подяки звучали на адресу керівництва військової адміністрації, департаменту освіти і науки облдержадміністрації, міжнародних організацій. Щасливі посмішки дітей та блиск очей ще більше надихають на перемогу та мир в Україні.