Возможно, это изображение 9 человек, люди сидят, люди стоят и в помещении

Шановні актори, працівники театру та шанувальники театрального мистецтва!

Щиросердно вітаємо вас із професійним святом – Міжнародним днем театру!

Донецький академічний обласний драматичний театр (м. Маріуполь) – єдиний з професійних театрів області, що вистояв попри все і став форпостом непохитної віри у перемогу.

Уже понад рік в Україні триває війна, і російські окупанти не лише прагнуть захопити наші території, а й воюють проти свободи, людяності, намагаючись знищити нашу історію і культуру.

Війна зачепила кожного громадянина України, і театр не став винятком. Будівлю, яка в мирному житті була точкою концентрації культурного духу міста, а у воєнний час стала прихистком для сотень жінок та дітей, цілеспрямовано та цинічно знищили російською бомбою.

Ми все відновимо, відбудуємо, у нас обов’язково буде новий, сучасний театр!

Шановні працівники театрального мистецтва! Щиро дякуємо за особливу увагу, яку ви приділяєте інтеграції української культури до європейського простору, за те, що доносите міжнародній спільноті інформацію про страшні злочини російської федерації на території України, про знищення культури, мистецтва та ідентичності українського народу.

Своїми виставами ви прагнете прищепити глядачам почуття національної гідності, сформувати художній смак, сприяєте відродженню української культури, виховуєте свідомого, розвинутого, вдумливого громадянина.

Нехай театр і надалі продовжує радувати своїх шанувальників дивовижною атмосферою творчості, а сумлінне служіння мистецтву й українському народові буде й надалі для вас джерелом високого натхнення та нових творчих досягнень.

Бажаємо вам міцного здоров'я, нових яскравих постановок, творчих здобутків, заслуженого визнання, натхнення, а також незмінних глядацьких симпатій!

З нетерпінням чекаємо на зустріч із вами на театральній сцені Донеччини!

Все буде Україна! Все буде культура!

Зі святом!