Возможно, это изображение текст

Доводимо до Вашого відома, що відповідно до статті 30 Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної» мовою обслуговування споживачів в Україні є державна мова.

Суб’єкти господарювання всіх форм власності, фізичні особи-підприємці здійснюють обслуговування та надають інформацію про свої товари, роботи чи послуги державною мовою, зокрема це стосується і тих, хто здійснюють свою діяльність через інтернет-магазини чи інтернет-каталоги.

Розпорядженням голови облдержадміністрації, начальника обласної військової адміністрації від 16.02.2023 № 65/5-23 затверджено регіональну Програму сприяння функціонуванню української мови як державної в усіх сферах суспільного життя на території Донецької області на 2023-2026 роки. Програма визначає пріоритетні завдання державної політики щодо підтримки державної мови впродовж відповідного періоду. Одним із завдань Програми є інформування суб’єктів господарювання у сферах торгівлі та побуту щодо необхідності виконання вимог законодавства у сфері функціонування державної мови.