Возможно, это изображение 1 человек

На Донеччині продовжується формування бригад "Гвардії наступу"

Про формування на Донеччині бригад "Гвардії наступу" йшлося на брифінгу директора департаменту з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи облдержадміністрації Ігоря Бойко.

- Наша область теж бере участь у формуванні бригад "Гвардії наступу". У Покровську та Краматорську організовані рекрутингові центри, де працюють співробітники поліції, Нацгвардії і прикордонники, які готові прийняти всіх бажаючих, надати їм вичерпну інформацію, - зазначив Ігор Бойко.

Він також нагадав про відмінності набору до штурмових бригад від мобілізації до Збройних Сил України: до "Гвардії наступу" йдуть за контрактом, і відповідно після закінчення війни ці добровольці зможуть і надалі проходити службу за контрактами у відповідних структурах - поліції, Нацгвардії чи ДПСУ.

Нагадаємо, раніше начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко повідомляв, що "мешканці Донеччини беруть активну участь у цьому процесі — і, безперечно, зроблять свій внесок у визволення окупованих територій".