Возможно, это изображение в мультипликационном стиле (1 человек и текст)

Донецька облдержадміністрація запрошує долучитись

до онлайн-проєкту #Борці_за_Соборну_Україну

22 січня ми відзначатимемо День Соборності України і 105-ту річницю прийняття ІV Універсалу та проголошення незалежності Української Народної Республіки. У самому тексті документу містився заклик до всіх громадян Республіки: «Не жалуючи життя боронити добробут і свободу. Наша Народня Українська Держава повинна бути вичищена од насланних з Петрограду насильників, які топчуть права Української Республіки».

29 січня, 105 років тому, на захист нашої незалежності встали і молоді солдати: студенти, гімназисти — наймолодшому з них було 16 років. Сьогодні ми їх знаємо як Героїв Крут.

Майже сторіччя по тому на захист соборності й незалежності України стали їхні нащадки — тисячі сучасних Героїв з усіх регіонів єдиної країни, які сьогодні боронять нашу країну на фронтах російсько-української війни.

З метою збереження та популяризації інформації про сучасних борців за державність та незалежність України, Донецька ОДА з 17 січня 2023 року започатковує онлайн-проєкт #Борці_за_Соборну_Україну.

У межах проєкту пропонуємо до 29 січня 2023 року розмістити на офіційних вебсайтах, а також на сторінках у соціальних мережах інформацію про учасників Сил оборони України з Донеччини, які стоять на захисті соборності нашої держави або загинули після початку повномасштабного вторгнення рф на територію України із хештегом #Борці_за_Соборну_Україну та @Донецька обласна державна адміністрація.

При розміщенні інформаційних матеріалів про тих, хто виборює наше право бути незалежною, суверенною, соборною державою, рекомендуємо використовувати логотип проєкту, який можна завантажити за посиланням: https://fex.net/ru/s/fka6mor.