Фото без опису

Управління інформує про початок прийому пропозицій щодо присудження Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України, що сприяють розвитку молодіжних ініціатив на місцевому рівні.

Щороку на виконання вимог Положення про Премію Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 листопада 2007 року № 1333, молоді віком від 14 до 35 років присуджується до 20 Премій у розмірі 50 тис.гривень кожна. Премія не присуджується повторно, а також за досягнення, за які особи відзначені державними нагородами.

Повний пакет документів надсилається на поштову адресу: 01601, м. Київ, вул. Еспланадна 42, каб. 313а. Прийом документів здійснюється до 1 березня 2022 року.

Інформацію щодо переліку документів, що мають бути подані кандидатами на присудження Премії, та процедуру подання можна дізнатися на офіційному вебсайті Мінмолодьспорту за посиланням: https://cutt.ly/aIucCTg.

Додаткову інформацію щодо організаційного, інформаційного та технічного забезпечення присудження Премії можна дізнатися за телефоном: (044) 284-30-26, відділ регіональної молодіжної політики та підтримки ініціатив молоді департаменту молодіжної політики Міністерства молоді та спорту України.